X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

49. Bölüm

Çınar ve Mavi, başlarına silah dayayan Murat’ın elinden kurtulmayı başaracaklar mı? Bu arada bütün polisler alarma geçmiştir. Çınar ve Mavi’nin işleri şimdi daha da zordur.

Babasının durumundan iyice umutsuzluğa kapılan, üstelik ekibi de dağılan Aksak iyice yalnız kalmıştır. Dibe vuracağı sırada gözlerini açansa, karşılıksız aşkını saklamayan Mahide olacaktır.

Arıza’nın beklenmedik ölümüyle perişan olan aile ne yapacağını bilemez haldedir. Çınar, onları arkada bırakıp gidemeyen Mavi’yi sevindirecek bir yol bulur.

Çınar, kaçak olarak yaşasa da, Arıza’nın katillerinin peşine düşmekten vazgeçmez. Ve Bünyamin’in yardımıyla, suçluların adalete teslim edilmesini sağlar. Fakat zaten Bünyamin’in Çınar’a yardım ettiğinden şüphelenen Selahattin, sonunda bir ipucu yakalar. Bu, herkes için tehlikeli günlerin başlangıcıdır.

 

BÖLÜMLER