X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

50. Bölüm-FİNAL

Sığındıkları villanın bahçıvanı, Çınar ve Mavi’nin hırsızlık için gelmediğini anlar. Ama polisten kaçtıklarını da sezmiştir. Tam telefona sarılıp polise haber verecekken Mavi’nin yaptığı bir şey bahçıvanı durdurur. Bundan sonra olaylar, hiç beklemedikleri biçimde gelişecektir.

Bu arada Nermin ve Ümit her şeyi hazırlamış, çocuklarla beraber yola çıkmaktadır. Tabii polis de peşlerindedir. Ümit’ten ayrılmanın acısını yaşayan Jilet’inse bir sürprizi vardır.

Murat’ın üst üste yaptığı hatalar nedeniyle Çınar’ı elinden kaçırması, Selahattin’in sabrını taşırır. Bu işi artık bizzat kendisi yürütecektir. Selahattin’ın ağır hakaretlerle görevden aldığı Murat’ınsa gözü döner. Çınar’a duyduğu kin, insanlık dışı bir yola başvurmasına neden olur. Aksak’tan geçen bu yolun, kendisini Çınar’a götüreceğinden emindir. Haksız olmadığı da kısa sürede anlaşılır.

Çınar ve Mavi, tam her şeyin sonuna geldikleri sırada bir kez daha Aksak’la karşı karşıya gelirler. Ve içinde bulundukları oyunun sonunda mermilerin havada uçuşacağından habersizdirler.

BÖLÜMLER