X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

11. Bölüm

Düğündeki davetsiz misafir...

Hayatının en zor dönemlerinden birini geçiren Elif, yanında Yılmaz'ı bulamadığı için hayal kırıklığı yaşar. Ömer ise Yılmaz'ın aksine maddi ve manevi desteğiyle bir an olsun Elif'i yalnız bırakmamıştır.

Artık Yılmaz'dan ümidini kesen Elif, kendisi için doğru insanın Ömer olduğuna karar verir ve evlenme teklifini kabul eder. Ömer sevinçten havalara uçarken diğer tarafta Yılmaz hayatının bu en kötü haberiyle sarsılır. Elif'in düğününe davetsiz bir misafir olarak gitmeyi göze alır. Yılmaz sevdiği kadının bir başkasıyla evlenmesine razı olacak mıdır?

Filiz'le Yılmaz'ın yolları bir kez daha kesişir. Filiz, Yılmaz'ın kendisinden ne istediğini tam olarak anlayamasa da, ona karşı tarif edemediği duygular hissetmeye başlar. Hayatında ilk defa bir erkeği çözmekte zorlanan Filiz, gizemlerle dolu Yılmaz'ın çekiciliğine karşı koyabilecek midir?

BÖLÜMLER