X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

12. Bölüm

Yeni bir hayatın eşiğinde...

Elif'in sevgisini yüreğinden söküp atamayan Yılmaz büyük bir acı yaşıyor ve hayat ona yeni sürprizler getiriyor.

Filiz, Yılmaz'a karşı daha önce hissetmediği duygular içindedir.
Kendisini çok sinirlendiren bu adama neden ilgi duyduğunu bir türlü anlayamaz. Her şeye rağmen karşı koymayı sürdürür. Ancak nereye kadar başarılı olacaktır?
Elif düğününe gelen davetsiz misafirden habersiz Ömer'le sessiz sedasız evlenmiştir. Ömer ailesini bile karşısına alarak Elif'e sahip olmanın mutluluğunu yaşar. Dünya umurunda değildir.

Yılmaz aslında deniz fenerine değil, umutsuz aşkına çarpmıştır. Her şeyi kalbinden söküp atmak istemiştir ama bu düşündüğü kadar kolay olacak mıdır? Yaşadığı büyük acı Yılmaz'ı nasıl etkileyecektir?

BÖLÜMLER