X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

13. Bölüm

Tehlikeli yakınlaşma...

Filiz, Yılmaz'a karşı gelişen duygularından kaçamayacağını anlamıştır. Yılmaz; hayatı algılayışı, zevkleri ve yaşama biçimiyle Filiz'in şimdiye kadar gördüğü erkeklerden çok başkadır. Yılmaz'ın dünyasında gördüklerine hayranlıkla bakar. Onunla, en sıradan yemeğin bile heyecanlı, farklı bir tarafı vardır. İstanbul'dan uzakta Yılmaz'la baş başa kalınca ona karşı duyguları daha da yoğunlaşmıştır. Yılmaz da Filiz'in gittikçe kendisine yaklaştığının farkındadır.

Elif, Filiz'in gönlünü kaptırdığı kişinin Yılmaz olduğundan habersiz sırdaşı ve yol göstereni olmuştur. Farkında olmadan Filiz'in Yılmaz'a doğru sürüklenmesinde etkili olur. Yılmaz, Filiz'in evine kadar gelir. İki eski sevgili aylar sonra tekrar karşılaşırlar.

Ömer'in standartlarına uygun bir ev bulmak hiç de kolay değildir. Elif bu konuda sabırsız olsa da kendilerine ait bir evleri olana kadar Handan'la aynı çatı altında yaşamak zorundadır. Ancak Handan'ın kurallarına boyun eğmez.

Elif yeni hayatına uyum sağlamakta sıkıntılar çeker. Alıştığı sıcak ilişkilerin aksine şimdi bulunduğu ortamda ilişkiler soğuk ve mesafelidir. Ayak uydurmak yerine kendi alışkanlıklarını oraya taşıyarak mutlu olmaya çalışır.

Salih, Fahriye'ye yıllardır içinde sakladığı duyguları itiraf etmiş olmanın huzuru içindedir. Fakat hiç hesapta olmayan bir şey olur. Fahriye Cemil'den boşanacağını ve yeni bir hayata başlayacağını düşünürken kendisini kötü bir sürprizin beklediğinden habersizdir.

BÖLÜMLER