Component Name: VideoAdServiceJs - Error:503 Backend fetch failed

Error 503 Backend fetch failed

Backend fetch failed

Guru Meditation:

XID: 284673187


Varnish cache server

X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

17. Bölüm

İşler karışıyor...

Filiz, Yılmaz’ın gerçek kimliğini öğrenince büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Yılmaz’a duyduğu aşkın büyüklüğü acısını daha da arttırmaktan başka bir işe yaramamıştır. Ona hayatının en mutlu günlerini yaşatan Yılmaz şimdi de hayatının en kötü günlerini yaşatmaktadır.

Yılmaz, Filiz’e gerçek kimliğini açıklamakta geç kaldığı için çok üzgündür. Kendi vicdanıyla hesaplaşırken, Filiz’in acısını kalbinde hisseder. İşlerin bu noktaya gelmesi sonunda onu da vurmuştur. Bu intikam sevdası nereye kadar sürecektir?

Gizlice arkadaşıyla görüşmeye devam eden Handan, kocası Erol’un dikkatini çektiğinin farkında değildir. Erol hala büyük bir aşkla bağlı olduğu karısının şüphe uyandıran bir telefon konuşmasına tanık olur. Erol’un içinde Handan’ın sadakatiyle ilgili şüpheler belirmeye başlamıştır.

BÖLÜMLER