X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

18. Bölüm

Elif ile Yılmaz nikah masasına oturuyor...

Yılmaz, Filiz’e çektirdiği acıların farkındadır. Vicdanı onu rahat bırakmamış Filiz ile konuşma ihtiyacı duymuştur. Fakat Filiz’in acısı tahmininden çok daha büyüktür. Kendisini ifade etmeye çalışırken Filiz’in attan düşmesine sebep olur. Yılmaz, kolları arasında savunmasız duran Filiz’i kaybetmenin korkusunu ilk defa kalbinde derinden hisseder. Yılmaz, Tekiner soyadına ve Ömer’e karşı olan kinini artık saklamaz. Kendisine hayatı zindan eden bu aileyi çökertecek yolu bulmuştur. Borsadaki hünerlerini Tek Stil şirketine karşı gösterecektir. Önce işe büyük alımlar yaparak başlar. Ömer, Yılmaz’ın borsa oyunundan habersiz hisse senetlerinin fiyatı yükseldiği için mutludur. Fakat bu mutluluğu fazla uzun sürmeyecektir. 
Ömer yurt dışı seyahatindeyken Elif ile Yılmaz’ın aynı masaya, hatta bir nikâh masasına oturacağından, Filiz’in ise bu duruma şahit olacağından habersizdir.

Erol, Handan’ın sadakatinden şüphelenmiş ama elle tutulur bir kanıt bulamamıştır. Elif, daha sonra bilmemeyi dileyeceği Handan’ın sırrını öğrenir. Bu sır Tekiner Ailesi üstünde bir karabulut gibi dolaşıp ilerde büyük bedeller ödetecektir.

BÖLÜMLER