X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

2. Bölüm

Yılmaz ile Elif'e kötü bir sürpriz var

Yılmaz ile Elif, kendilerini bekleyen kötü sürprizden habersiz evlilik hazırlıklarına başlıyor.

Yılmaz, Elif'i pahalı bir otomobilden inerken görür. Elif'e hesap sorar. Elif, Yılmaz'ı daha fazla kızdırmamak için kendisini bırakanın fabrikanın şoförü olduğunu söyler. Yılmaz kıskançlıktan delirir. Tartışma şiddetlenir ve sonucunda iki sevgili birbirine kırgın ayrılır.

Bu arada Ömer boş durmaz ve Elif'e yakınlaşmaya çalışır. Fakat Elif şimdiye kadar hiç görmediği bir yaban hayvanı gibidir. Kendisine yaklaşılmasına izin vermez. Gönül işleri zannettiği kadar kolay gitmemiş, zengin ve yakışıklı olması işe yaramamıştır. Ömer'in ilgisi, Elif'ten çok annesini heyecanlandırır. Patronun oğlu, hayalini kurduğu damat adayıdır. Sonunda talih kuşu başlarına konmuştur. Müjgan, kızı ve Ömer ile ilgili hayaller kurarken Elif'in aklı küs olduğu sevgilisi Yılmaz'dadır. İki aşığın ayrılığı çok uzun sürmez.

Filiz aşk konusunda Elif kadar şanslı değildir. Hayalini kurduğu tutkulu ilişkiyi asla bulmayacağını düşünürken sürpriz bir aşk ilanıyla karşı karıya gelir. Handan için damat adayı kızına uygun biridir. Ancak Filiz'in beklediği kişi gerçekten o mudur?
Yılmaz'ın kardeşi Fahriye, alkol bağımlısı olan kocası Cemil ile evliliklerinin zamanla kötüye gittiğinin farkındadır. Yediği dayaklara rağmen bir yuvayı yıkmak hiç de kolay değildir. Fahriye ve Yılmaz'ın arkadaşı Salih arasındaki yakınlaşma aslında çok eskilere dayanmaktadır ama her ikisi de bunu ortaya koymaktan kaçınır.
Yılmaz hayırlı bir iş için Müjgan'ın kapısını çalarken, Ömer Elif'i daha fazla düşünmeye başlar. Yılmaz ve Elif kendilerini bekleyen kötü sürprizden habersiz evlilik hazırlıklarına başlamıştır bile.

zaman ayrılığı vurur…
dipsiz bir sevda yokuşunda…
yanımda kal..bırakma yaban sevdalara…
düşü olmayan acı sonsuzluğa…

BÖLÜMLER