X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

20. Bölüm

Yalnız kalpler ...

Ömer, Yılmaz'ın mektubunu bulmuş ve Elif'in bunu saklamış olması karşısında büyük bir üzüntü yaşamıştır. Acı içinde kıvranan Ömer, Elif'ten hesap sorar. Kendinde açıklama yapacak gücü bulamayan Elif haksızlığa uğradığını düşünür. Ömer'den uzaklaşmak isterken, geri dönüşü olmayan bir yola çıktığından habersiz, kendini gecenin karanlığına bırakır.

Yaşamı boyunca ilk defa bir kadına güvenen Ömer ise şimdi şüpheler içinde kıvranmaktadır. Onu en iyi anlayan kişi ise hiç kuşkusuz babası Erol'dur. Oğluna destek olurken Handan'ın da bir aşığı olabileceği düşüncesi Erol'a da oğlu gibi acı vermektedir.

Annesi gibi eski mahallesinden kopamayan Elif ziyaretlerini daha da sıklaştırır. Eski mahallesinin ona geçmişteki güzel günleri ve özellikle Yılmaz'ı hatırlattığını kendine itiraf etmekte zorlanan Elif'in yaşadığı duygu pişmanlık mıdır?

Mektup olayından etkilenen biri daha vardır. Filiz, Yılmaz'ın Elif'e yazdığı mektubu okuyunca bir kez daha büyük bir pişmanlıkla sarsılır. Ağabeyi ile Elif'in arasına giren bu mektubun hesabını sormak için Yılmaz'ın karşısına çıktığında öğrendiği gerçek onu şaşırtır.

Fahriye ile olan evliliğini kurtarabilmek için elinden geleni yapan Cemil sonunda herkesi etkileyecek bir karar verir. Fahriye'nin kendisiyle birlikte mutsuz bir hayat sürdüğüne artık kuşku duymayan Cemil'in bu son davranışı herkesi şaşırtacaktır.

BÖLÜMLER