X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

22. Bölüm

Ömer, demir parmaklıklar ardında...

Elif, Ömer’le bağlarını koparmaya karar vermesinin ardından hamile olduğunu öğrenince ne yapacağını bilemez. Artık kendisi dışında karnındaki bebeği için de önemli kararlar alması gerekmektedir.

Ömer annesiyle ilgili gerçeği öğrenmiş ve çocukluğunda yaşadığı travmanın sebebi olan adamla yüzleşmeye gitmiştir. Bu karşılaşma hiç de hoş sonuçlanmaz. Tarık, Ömer’le girdiği tartışmanın ardından ölümcül bir yara almıştır. Ömer orada bulunmasının hesabını ağır ödeyecektir. Sonrasında hiç beklemediği birinden uzanan yardım eli karşısında şaşkına uğrar. Diğer tarafta Erol kalp krizi geçirdiğinde onun için en çok endişelenen, aldattığını düşündüğü karısı Handan’dır. Handan hayatında önemli yeri olan bu iki erkeğin ölüm kalım savaşı vermesi ve diğer tarafta da Ömer’in düştüğü zor durum karşısında büyük üzüntü yaşar. Tüm bunların olmamasını dilese de artık çok geçtir, ok yaydan çıkmıştır.

Yılmaz, Elif konusunda karmaşık duygular içindedir. Elif’le ilgili öğrendiği gerçek sonucunda bazı şeyleri daha net görmeye başlayacaktır. Filiz ailesinin bir anda dağılmasından çok etkilenip zor günler geçirir. Bu zor günlerinde, kendisine büyük acılar yaşatan Yılmaz’ın desteğini kabul edecek midir?

BÖLÜMLER