X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

23. Bölüm

Ufukta ayrılık mı var?

Ömer baba olacağını öğrenince dünyalar onun olmuştur. Yılmaz, Elif’in hamileliğini en büyük düşmanından, Ömer’den öğrenir. Babalık düşüncesi Ömer’in ayaklarını yerden keserken, Yılmaz’ın yaşadığı yıkım, yeni olaylara neden olacaktır.

Yılmaz tarafından istenmediğini düşünen Elif hayatına Ömer’le devam etme konusunda isteksizdir. Zor günler geçirir, bu karmaşık dönemde anne olma düşüncesinden korkar. En doğru kararın çocuğu aldırıp hayatında yeni bir sayfa açmak olduğunu düşünür. Karısının planlarından habersiz olan Ömer, babalık heyecanıyla adeta havalarda uçmaktadır. Ömer’in coşkusu Elif’in planlarını  değiştirmeye yetecek midir?

Filiz ağabeyini özgürlüğe kavuşturan kişinin Yılmaz olduğunu öğrenince büyük bir şaşkınlık yaşar, etkilenmiştir. Bu beklemediği durum Filiz’in Yılmaz’a karşı yumuşaması için yeterli olacak mıdır?
Zor günler yaşayan Fahriye bir bebek taşıdığının sarsıntısını atlatamadan, Salih’ten gelen evlilik teklifiyle ikinci bir şok yaşar. İyice allak bullak olan Fahriye, Salih’in evlilik teklifini kabul edecek midir?  Handan masum olduğu konusunda kocası Erol’u ikna etmeyi başaramamıştır. Kocası ve oğlu tarafından dışlandığını düşünen Handan herkesi şaşırtan bir karar alır.

BÖLÜMLER