X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

24. Bölüm

Elif’in sürpriz kararı!

Baba olacağı haberiyle havalara uçan Ömer, Elif’in çocuğu aldırma kararıyla adeta yıkılır. Ancak Elif de bu defa kararsızlık içindedir. Bebeğin kalp atışlarını dinlemek, bilmediği bir duygunun kapılarını açmıştır.

Elif’in hayatında, planlarında olmayan yeni bir sayfa açılır. Bu yeni sayfada Ömer mi, yoksa Yılmaz mı yanında yer alacaktır?

Filiz zor günler yaşayan ağabeyine destek olmak için elinden geleni yaparken bir taraftan da, borsada Tek-Stil hisse senetlerini toplayan GAMA isimli gizemli bir şirketin izini sürmektedir. Şirketin adresini ele geçiren Filiz, Yılmaz’a adım adım yaklaştığından habersizdir.

Yılmaz ile Salih’in kaderi bir kez daha kesişmiştir. İki yakın arkadaşın gönüllerine taht kurmuş olan kadınlar, başkalarının çocuklarına hamiledir. Benzer durumda olan iki arkadaştan biri, sevdiği kadın için her şeyi göze alıp aşkına sahip çıkacaktır.

BÖLÜMLER