X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

3. Bölüm

Elif'in mutluluğu kabusa dönüyor

Elif'in ve Yılmaz'ın evlilik hayalleri Yılmaz'ın işten çıkarılmasıyla sekteye uğrar. Yılmaz iş hayatında dibe vururken, Elif kariyerli bir geleceğin kapısını aralamıştır. Kendisini bildi bileli çalışan Yılmaz işsiz kalınca sudan çıkmış balığa döner. Onun boş durmak gibi bir lüksü yoktur, para kazanmak zorundadır. Geçici işlerde çalışır, hamallık bile yapar. Bir bunalıma sürüklenmekte olan Yılmaz'ı sevindiren haber arkadaşı Salih'ten gelir. İki kafadar bir gümrükte iş bulurlar. Fakat Yılmaz için büyük bir sorun vardır. Yeni işyeri şehre, yani Elif'e çok uzaktır. Aşıklar bir süre görüşemeyecek olsalar da kalplerinin birbirleri için attığını bilmek tek tesellileri olur. Gecesini gündüzüne katıp çalışan Yılmaz bütün bu zorluklara para biriktirmek ve Elif ile evlenip bir daha hiç ayrılmamak için katlanır. Elif reddettiği Ömer'i aslında bir mıknatıs gibi kendisine çektiğinin farkında değildir. Reddedilmek Ömer'in Elif'e olan ilgisini kamçılamıştır. Genç kızı neredeyse bir gölge gibi takip eder. Filiz Murat'ın ilgisine karşılık vermese de Murat'ın hemen vazgeçmeye niyeti yoktur.
Filiz ağabeyi Ömer'in Elif'ten etkilendiğini fark ettiğinde kaygılanır. Bu kaygı ağabeyi için değil Elif içindir. Ne maddi ne de manevi yönden Elif'in dünyası Ömer'inki gibi değildir. Ağabeyinin Elif'in küçük ama temiz dünyasını kirletmesini istemez. İki kardeş bu yüzden tartışır.

Elif yeni işi için aldığı eğitim seminerini başarıyla tamamlar. Hayatının en mutlu günlerinden birini yaşarken, ilerleyen saatlerde mutluluğunun kabusa döneceğinden habersizdir.

geceye inat yokluğunda…
bir bedel ki sürgünlerde sensizliğim…
sonu yok…dönüşü yok…
bedeli bensizlik olsun ihanetinin…

BÖLÜMLER