X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

4. Bölüm

Aşk her şeyi affeder mi?

Yılmaz'ın tokadı Elif'in yüzünü değil ama yüreğini acıtmıştır. Duyduğu kızgınlıkla Ömer'e gider fakat beraberinde götürdüğü yürek hala Yılmaz için atmaktadır. Diğer tarafta Yılmaz büyük bir pişmanlık yaşar. Kendisi bile böyle bir şeyi nasıl yaptığına inanamamaktadır. Elif'e duyduğu aşk onu kıskançlıktan deliye çevirmiştir. Yılmaz, ilk defa aşkının büyüklüğünden korkuya kapılır.
Ömer ise Elif'e karşı olan ilgisinin Filiz'in düşündüğünün aksine geçici bir heves olmadığını her geçen dakika daha iyi anlamaktadır. Şimdiye kadar istediği her kadını elde etmiş olan Ömer için Elif'e yaklaşamamak yeni bir duygudur. Ömer, zor bir dönem geçiren Elif'e yakın olabilmek için her yolu denemeye hazırdır. Filiz aradığı aşkı bulamamış olsa da Elif'in içinde kopan fırtınaları, çektiği acıyı anlar. Elif ve Yılmaz'ın arasına giren kişinin ağabeyi Ömer olduğunu düşünür ve onu bencillikle suçlar. Ömer'in Elif'e olan ilgisi annesi Handan'ı da kaygılandırmaktadır. Yılmaz, Elif'i tekrar kazanmak için elinden geleni yapar. Peki, Elif Yılmaz'ın çabalarına karşılık verecek midir?
Filiz kendisinden hoşlanan Murat'ı beğenen bir kadın çıkınca adını koyamadığı bir duygu hisseder. Yoksa bu kıskançlık mıdır?

mektup
Dün gece bizim deniz fenerinin altında oturdum…gökyüzü, deniz ve de ben…her akşam seni bekliyoruz! Ne olur dön sevgilim…
sensiz yaşayamam..!

Şiir
gitme ruhum…
sen yokken hicran düşer bu şehre…
gitme sevgim…
sen yokken tutsak düşerim bir isyan gecesine…
ölürüm…
sen yokken…

BÖLÜMLER