X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

5. Bölüm

Elif'in zor kararı...

Elif, Yılmaz ile işi arasında bir seçim yapmak zorundadır. Vereceği karar Elif'i, Yılmaz'ı ve Ömer'i etkileyecek bir karardır.

Elif ve Yılmaz ilişkisinde, her doğan gün yeni bir krizi beraberinde getirir gibidir. Özellikle Yılmaz çalkantılı günler yaşamaktadır. Büyük bir aşkla bağlı olduğu Elif ile mutlu bir hayat geçirmek için kiraladığı evde aynaya bakar. Aynada gördüğü yüz ve ruh hali bambaşka bir Yılmaz'a aittir.

Elif ve Yılmaz aşkı, denizin ortasında fırtınaya yakalanmış bir sandal gibidir. Aşkları bu fırtınadan sağ çıkmaya yetecek midir?

Kızının Murat ile birlikte olmasını isteyen Handan, Murat'a tavsiyelerde bulunur. Filiz'i elde etmek istiyorsa daha çok kıskandırmalıdır. Murat, Handan'ın tavsiyelerine uyar. Filiz şimdiye kadar aşkına karşılık vermediği Murat'ı kıskanmaya başlamıştır.
Parfümü tanıtacak manken halen bulunamamıştır ama aradıkları yeni yüz belki de çok yakınlarındadır.

mektup
bir tanem!
sabahı bekledim saatlerce…ama ya sonra? Sen yoksun ya şimdi…korktum!
Belki sabah olmaz diye…olsa da sen yoksun diye…

 

şiir
ket vurur şehir ışıkları söz vermiş bir aşka…
bilmem…bilemem…
ferin aydınlatır mı içimi bir daha…
kaybolursun puslu rüyaların ardında…
gurura yokuş sevdalarda…

BÖLÜMLER