X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

9. Bölüm

Sonunda Filiz, Yılmaz'ın karşısında...

Yılmaz'ın aşkını hala içinde taşıyan Elif, Ömer'den gelen evlilik teklifi karşısında bocalar. Karmaşık duygular içinde yolunu bulmaya çalışırken kardeşinin başına gelenlerden dolayı çok zor günler geçirir. Ona bu zor günlerinde en büyük destek Ömer'den gelir. Büyük bir içtenlikle Elif'in yanında yerini alıp elinden geleni yapan Ömer genç kızın kalbine giden kapıyı açmayı başarabilecek midir?

Yılmaz bir gölge gibi takip ettiği Filiz'in istediği tayı ondan önce davranıp almıştır. Filiz hayvanı bir sabah aniden karşısında görünce hem şaşırır hem de sevinir. Fakat bir sorun vardır. Bu ilginç hediyeyi ona kim, neden göndermiştir? Yılmaz Filiz'in kendisine ulaşmasını geciktirmeye çalışsa da Filiz bu gizemli adamla konuşmaya kararlıdır. Kafasında bir sürü soru işaretiyle karşısına çıktığı Yılmaz'ın niyetini anlamaya çalışır. Bu onların ilk özel karşılaşmalarıdır. Peki, bu karşılaşma Filiz'in Yılmaz'ı çözebilmesi için yeterli olacak mıdır?

BÖLÜMLER