X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

İki Yalancı Final Bölümü

Bodrum'dan başlayıp, İstanbul'a kadar uzayan büyük aşk yolları ayrılsa da devam etmişti. Söyledikleri yalanların ağırlığı altında ezilen Duygu ile Serkan, İstanbul'da hayatlarına giren Alp ve Esra kardeşlerle yeni ilişkilere yol açsalar da birbirlerine besledikleri büyük aşka mani olamamışlardı. Bu engellerden en büyüğü olan Alp'in normal davranışlar sergilememesi, Serkan'ı harekete geçirmişti. Duygu ile evlenecek olması, Serkan'ın bir an önce yeni bir plan yapmasına yol açmıştı.

Duygu ise Serkan'ın söylediği yalanlardan habersiz olarak, ona büyük bir aşk beslese de Alp'ten ayrılamaz. Alp'in, kendisine ihtiyacı olduğunu düşünen Duygu, onu yarı yolda bırakmamak için kalbine engel olmaya çalışır. Duygu'dan kolay kolay vazgeçmeyecek olan Serkan, son hamlesini yapmaya hazırlanır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Duygu ve Burcu’nun anneleri Bodrum’a tatil yapmak için gelmiştir

FRAGMANLAR