X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

İkizler Memo - Can 17. Bölüm

İkizler Memo - Can 16 Mart Cumartesi yayınlanan yeni bölümde Can, yaşam mücadelesi veriyor!

İkizlerin top oynadığı sahaya inşaat yapılması kararı çıkar. Çocuklar maça başlayamadan kepçeler gelir ve sahaya girer. İkizler kepçenin lastiğini indirecekken Can kepçenin altında kalır. Can hastaneye kaldırılır. Önemli bir ameliyata alınır. Durumu ciddidir. Onur ise Can'ın bu durumundan Melek'i sorumlu tutar. Oysa Melek'in hiç bir suçu yoktur. O da en az Onur kadar üzgündür.

Öte yandan yıllar sonra ortaya çıkan ikizlerin annesi, Melek'i hedef alır. Çocuklarından uzak durması gerektiğini söyler. Melek ise büyük bir şaşkınlık içindedir... Peki, ikizler gerçek anneleriyle ne zaman karşı karşıya gelecek? Melek, ikizlerden vazgeçebilecek mi?

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR