X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

İkizler Memo - Can 24. Bölüm

İkizler Memo - Can 4 Mayıs Cumartesi yayınlanan yeni bölümde Memo ve arkadaşları önemli bir görev peşindedir. Sami amcanın oğlu yıllar önce şehit olmuştur. Şehit oğlundan kalan tek yadigar ise madalyadır. Ancak eve giren hırsızlar o madalyayı çalar. Sami amcanın üzüntüsünü gören Memo ise bu işe el atar ve hırsızı bulmaya karar verir. Memo ve arkadaşları birlik olur ve önce madalyayı sonra da hırsızı bulmayı başarır. 

Öte yandan Fahriye ile nikah masasına oturan Mahmut'u kötü bir sürpriz bekler. Yaren bu evliliğe başından beri karşıdır. Onların nikahını duyunca deliye dönen Yaren, soluğu nikah salonunda alır. Sonrasında ise olanlar herkesi şaşırtır. Elinde tüfekle nikahı basan Yaren, geç kalmıştır ve o sinirle yanlışlıkla Hamdi’yi vurur.

İkizler Memo - Can yeni bölümüyle Cumartesi 20.00'de Kanal D'de!

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR