X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

İkizler Memo - Can 9. Bölüm

İkizler Memo - Can 22 Aralık Cumartesi yayınlanan yeni bölümde Memo'nun geçirdiği bir kaza, tüm hayatının değişmesine neden olur. Apar topar hastaneye kaldırılan Memo, oraya Onur'un da gelmesiyle artık dönülmez bir yola girer. Memo ve Can'ı karşısında gören Onur, Memo'nun yıllar önce kaçırılan oğlu Mert olduğunu anlar. O andan itibaren ise ne Memo'nun ne de Can'ın hayatı eskisi gibi olmayacaktır. 

Melek yıllardır içinde biriktirdiği duygularla yüzleşirken, Onur da kaybettiği oğluyla kavuşacaktır. Memo'yu gerçek oğlu gibi büyüten Melek, ondan ayrı kalma düşüncesiyle büyük bir yıkıma uğrarken, durum Memo için de son derece üzücü hale gelir... Peki Onur, Memo'yu geri alabilecek mi? Bundan sonra her iki tarafı da nasıl bir süreç bekliyor?

İkizler Memo - Can yeni bölümüyle Cumartesi 20.00'de Kanal D'de!

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR