X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

1.Bölüm

Kanal D’nin başrollerini Sanem Çelik, Oktay Kaynarca ve Murat Ünalmış’ın paylaştıkları yeni dizisi “İnadına Yaşamak”, Perşembe saat 20.00’de ilk bölümü ile ekrana gelecek.

Güçlü oyuncu kadrosu, sürükleyici bir hikaye, soluk soluğa bir macera.

Yapımını Süreç Filmcilik’in, yapımcılığını Ali Gündoğdu- İnci Gündoğdu’nun üstlendikleri  “İnadına Yaşamak”ın yönetmenliğini ise Serdar Akar yapıyor. Oyuncu kadrosunda; Sanem Çelik, Oktay Kaynarca ve Murat Ünalmış’ın yanı sıra Denisse Capezze, Doruk Özörmanoğlu , Levent Ülgen, Nilüfer Açıkalın, Pelin Akil, Bülent Polat , Duygu Sarışın, Edip Saner , Açelya Yılhan, Gonca Sarıyıldız , Mahmut Gökgöz , Armağan Oğuz , Kerem Corogil, Alican Albayrak , Koray Ergun,Sedat Kalkavan , Evren Erler, Burak Demir ,Taner Cindoruk , Taner Rumeli ve Munis Düşenkalkar yer aldıkları dizi, güçlü oyuncu kadrosunun yanı sıra sürükleyici hikayesi ile dikkatleri çekiyor.

Dizinin ilk bölümünün konusu şöyle;

Hayat, sevdikçe yeniden başlar. Geçmişi gölgesidir insanın, vicdanı ise en büyük sınavı… 6 yıl önce eşleri tarafından terk edilip kendilerine yalnız hayatlar kuran iki yabancının, Zeynep (Sanem Çelik) ve Ali’nin (Murat Ünalmış) kaderleri, geçmişlerinden gelen bir emanet ile bir daha  ayrılmamak üzere kesişir.  Emanetin adı Çınar’dır. Ali’nin eski karısı ile Zeynep’in eski kocasının 5 yaşındaki korunmaya muhtaç oğulları… Ali ve Zeynep, hayatlarının en zor kararı ile karşı karşıya kalır. Ya bu kimsesiz çocuğu kaderine terk edecek ya da ne pahasına olursa olsun ona kol kanat gereceklerdir.  Bu karar, bir zamanlar Ali’nin can dostu olan Emir Atasoylu’nun (Oktay Kaynarca) intikam yeminini yıllardır küllenmeyen derin uykusundan uyandırır. Üç yabancı ateşe yürüdüklerinden habersiz, yeni bir hayata doğru yola çıkarlar.

BÖLÜMLER