X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

5.Bölüm

Emir, tüm olayların arkasındaki kişinin kendisi olduğunu Ali’nin öğrenmesini engellemek için Kıbrıslı’yı gözden çıkarıyor.

Kıbrıslı’nın Damla’nın babası olduğunu öğrenen Ali, Damla’yı koz olarak kullanarak Kıbrıslı ile yüzleşir. Onlar restleşirken, Emir, tüm olayların arkasındaki kişi olduğunu Ali’nin öğrenmesini engellemek amacıyla Kıbrıslı’yı gözden çıkarır.

Bu sırada Çınar’ın mahallede olduğunu tespit eden Bilal, yasal prosedürler gereği Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu’nu harekete geçirir. Anne ve babasını kaybetmesinin ardından, Zeynep ve Ali’nin de yanından ayrılmak zorunda kalan Çınar, çocuk yuvasında daha önce hiç tanımadığı bir yalnızlıkla tanışacaktır.

BÖLÜMLER