X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

11.Bölüm izle

Selen, Yağmur’un Emre için organize ettiği doğumgünü yemeğine davetsiz misafir olarak geliyor. Ve, elindeki silahı Yağmur’a doğrultuyor.

Selen, Hakan’ın gizli kamerasını almıştır. Hakan, kamerayı Selen’den güzellikle almaya çalışır fakat başarılı olamaz. Yağmur’un ise bu önemli gelişmeden haberi yoktur. Şahika, Emre’ye sürpriz doğumgünü partisi hazırlar ve Yağmur’dan yardım istemeye gider. Esas amacı ise, yaşadığı yere geri dönen Derin hakkında bilgi almaktır. Evden eşyaları toplanan ve içeri alınmayan Selen, Haldun’a şantaj yapar. Onu, Leyla’nın intiharı ve Adil Çelik davası ile ilgili tüm gerçekleri anlatmakla tehdit eder. Ve en önemlisi, elinde bunları kanıtlayacak video olduğunu söyler. Karşılığında da eski hayatını ve Emre’yi ister. Parası biten Derin, Yağmur’u ziyaret eder ve ikili arasında pek de hoş olmayan bir konuşma geçer. Morali bozuk ve aklı karışık olan Derin, Rüzgar’a çocukluk aşkı olmasa da onu sevip sevmeyeceğini sorar. Gizli kameranın Selen’de olduğunu öğrenen Yağmur, kamerayı almak için Hakan ile plan yapar. Ancak Selen kaldığı otel odasına erken döner. Sürpriz doğumgünü partisini ağzından kaçıran Yağmur, Emre’nin isteği üzerinde ona evinde bir yemek düzenler. Bunu öğrenen ve kendi partisi iptal olan Şahika küplere biner. Yağmur’a hazırlıklarda Derin yardım eder. Rüzgar da Derin’in gönlünü almak için Yağmur’un evine gelir. Herkes doğumgünü için toplanır, bir tek Hakan yoktur. Hakan’ı telefonla arayan Yağmur’u büyük bir sürpriz beklemektedir. Çünkü partiye geç gelen Hakan’ın yanında, elinde Yağmur’un silahını tutan Selen de vardır.

BÖLÜMLER