X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

12.Bölüm izle

Yağmur hedefine bu kez, Arsoy’ların para ile satın aldığı, Adil Çelik hakkında yazdığı kitapla halkı yalanlara inandıran ünlü yazar Seçkin Işık’ı koyuyor.

Selen akıl hastanesine yatırılır. Aynı zamanda Adem’i öldürmekle de suçlanmaktadır.  Ondan uzun bir süreliğine kurtulan Yağmur’un yeni hedefi ise, Arsoy’ların para ile satın aldığı ünlü yazar Seçkin Işık’tır. Küçük bir çocukken tanıştığı bu kişi, ona da babasına da gerçekleri bildiği halde ihanet etmiş, Adil Çelik hakkında yazdığı kitapla halkı yalanlara inandırmıştır. Seçkin Işık, Şahika’nın daveti üzerine yıllar sonra tekrar ortaya çıkmıştır. Şahika, ondan Derin’in ile ilgili bir ricada bulunur. Karşılığında yeni yazdığı ve anılarını anlattığı kitabın tanıtımına destek sözü verir. Cemre’nin evde yaşananlar yüzünden derslerle arası iyi gitmemektedir. Barış ona yardımcı olmaya çalışır ancak, Cemre yine de dikkatini bir türlü toplayamaz ve yanlış bir yol seçer. Selen’in Adil Çelik ile ilgili söylediklerinden etkilenen Rüzgar da bu konuda araştırma yapmaya başlar. Yağmur bu konuyu Emre’ye açtığında ise ikili arasında tartışma yaşanır. Şahika ve Haldun’un boşanma sürecinde ise ortam giderek sertleşir. Haldun ve avukatı, Şahika’yı fena köşeye sıkıştırır. Seçkin Işık, Derin’e röportaj teklifinde bulunur. Parayı cazip bulan Derin, Yağmur’dan habersiz yazara randevu verir. Yağmur ise Seçkin’in babasını karalayarak bu güne kadar kazandığı ne varsa elinden almak için çoktan harekete geçmiştir. Hakan da her zaman olduğu gibi takım oyunundaki yerini alır. Emre ise boşanma ile ilgili, anne ve babası arasında kalmıştır. Şahika oğlunu bu işe bulaştırmak istemez ancak, Emre’nin vereceği önemli bir karar bütün dengeleri bir anda değiştirebilecek güçtedir. Seçkin Işık’ın evine gizli bir ziyaret düzenleyen Yağmur, onun babası ile yaptığı tüm görüşmelerin kasetini alır ve orada bilmediği bir gerçekle yüz yüze gelir.

BÖLÜMLER