X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

2.Bölüm izle

Yağmur,  en yakınları tarafından aldatılan ve işlemediği suçun cezasını hayatı ile ödemek zorunda kalan babasının intikamını almak için doğduğu yere geri dönmüştür. Yeni kimliği ile düşmanlarının arasına giren Yağmur’un ilk hedefi ise Leyla olur. En yakın arkadaşının kocası ile birlikte olduğunu öğrenen Şahika, bunun bedelini Leyla’ya ödetir. Kocası Haldun’u da yakın takibe alır.

Emre ile ilgilenen Yağmur, kulüpteki at yarışı müsabakasına katılır. Emre de yarışmacılardan biridir. Turnuvayı izlemeye Yağmur’un da gelmesi Şahika’nın hiç hoşuna gitmez. Üstelik son tur öncesi Yağmur’un, pek gününde olmayan Emre’ye kazanırsa onunla akşam yemeğine çıkma sözü vermesi canını iyice sıkar. Şahika, Leyla’yı hayatlarından kolayca çıkarttığını düşünürken, Haldun’a beklenmedik bir zarf gelir. Rüzgar ise babasının borçları nedeniyle teknesini Hakan’a satar. Ancak Hakan’dan gelen sürpriz teklif Rüzgar’ı şaşkına çevirir. Teknenin satıldığından habersiz olan Barış, Şahika’nın kızı Cemre ve arkadaşlarını geziye davet eder. Yağmur ise babasına ihanet eden bir başka isim, zengin borsacı Orhan Demirci’nin peşine düşer. Hakan ile işbirliği yapmak hiç hoşuna gitmese de, Yağmur yeni intikam planı için ondan yardım almak zorunda kalır. Bütün bunlar yaşanırken Yağmur’un kiracısı olduğu Leyla’nın evi satışa çıkar. Satın almak için ilk teklifi Yağmur verir. Ancak evle ilgilenen bir tek kişi Yağmur değildir. Şahika, Adem’i Yağmur’un geçmişi ile ilgili işe yarar bilgiler bulması için sıkıştırırken, genç kızdan etkilenen Emre ise, Aslı ile ona bir sürpriz hazırlar.

BÖLÜMLER