X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

24.Bölüm

Annesi ile ilgili cevaplar arayan Yağmur, büyük bir tehlikenin içine giriyor.

Şahika’nın yaşadığını öğrenen Yağmur, taktik değiştirir. Eve yerleştirdiği gizli kamera sayesinde hem Ağabey’i hem de Şahika’yı, Hakan ile yakın takibe alırlar.

Ali, İgor’un yatırım ve finans müdürü olarak Haldun Arsoy’un karşısına çıkar.

Cemre’yi klinikten çıkartmak isteyen Yağmur, Emre’yi arar. İkisi birlikte Cemre’yi görmeye giderler. Şahika ise, Ağabey’in yardımı ile Cemre’yi alıp yurt dışına kaçma planları yapar. Fakat hem Ağabey’i hem de Şahika’yı eve yerleştirdiği gizli kameradan izleyen Yağmur, onlardan bir adım öndedir. Cemre’nin Şahika ile gitmesini engelleyecek bir planı vardır.

Yağmur’un söylediklerinden etkilenen Rüzgar, Derin’e karşı hala soğuktur. Rüzgar’ı kaybetmek istemeyen Derin, babalık testine razı olur. Ancak Yağmur’dan da bir ricası vardır.

Annesi hakkında gerçekleri öğrenmek isteyen Yağmur, Ağabey ile yine karşı karşıya gelir.

Holding hesaplarını inceleyen Emre, yanlış giden bir şeylerin kokusunu alır. Araştırmasını derinleştiren Emre, edindiği bilgilerle Haldun’u fena köşeye sıkıştırır.

Evde Şahika’nın rolünü üstlenen Aslı ise, Yağmur’un ortaya çıkıp Emre ile sık sık görüşmesinden rahatsızdır. Ayrıca Haldun da onu her fırsatta anlaşmalarına sadık kalması konusunda uyarmaktadır. Şu ana kadar yaptıklarından memnun olmadığını belli eder.

Çocuklarını korumak isteyen Şahika bir karar verir ve Haldun’u arar.

Annesi ile ilgili cevaplar arayan Yağmur ise tehlikededir. Yağmur’a yardım beklemediği birinden gelir.

BÖLÜMLER