X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

25.Bölüm

Yağmur, annesiyle ilgili çok önemli bir bilgiye ulaşıyor.

Yardım istemediği halde Ali’nin ortaya çıkıp Ağabey’i vurması, Yağmur’u çok kızdırır. Bu gelişme bütün dengeleri değiştirir. Ağabey, Yağmur’un annesi ile ilgili gerçekleri bilen tek kişidir. Yağmur’un ısrarla kovmasına rağmen Ali, onu dinlemez ve işlerine burnunu sokar.

Şahika’nın aniden dirilip ortaya çıkması ise herkesi şok eder. Medya, Arsoylar’ın kapısında açıklama beklemektedir.

Rüzgar ile Derin’in arası babalık testi yüzünden gergindir. Doğum için hazırlık yapan Derin’in, Cemre’nin bebek odası için verdiği çeki harcamak istemesiyle, ikilinin arası iyice açılır. Rüzgar, Arsoylar’ın çekini kabul etmez ve Derin’i onlardan uzak durması için uyarır.

Basın toplantısı olana kadar Şahika evdeki herkesin dışarı ile bağlantısını keser. Okula gidemeyen Cemre mutsuzdur. Şahika, Aslı ile basın toplantısında söyleyeceklerini hazırlayıp Emre, Cemre ve Haldun ile paylaşır. Bir süredir Aslı ile birlikte olan Emre’nin hala Yağmur’u unutamadığını bilen Şahika, onu arayarak eve çağırır. İkinci bir talimata kadar evden çıkamayan Emre, Yağmur’un ziyaretine şaşırır. Ancak esas büyük şaşkınlığı Yağmur yaşar. Onu ayağına çağıran Şahika, Yağmur’dan kendi iyiliği için bir ricada bulunur. Şahika’nın hem tavrına hem de söylediklerine kızan Yağmur, basın toplantısını daha da çarpıcı hale getirmek için bir plan yapar. Ancak bunu için Derin’e ihtiyaç vardır. Rüzgar’dan korkan Derin’i Arsoylar’ın evine girmeye ikna etmek oldukça zordur.

Barış ise, okuldaki arkadaşına yardım etmek isterken hem kendinin hem de Rüzgar’ın başını büyük derde sokar.

Ağabey’den Emre’ye beklenmedik bir paket gelir. Bu paket Emre’yi çılgına çevirir. Üstelik Yağmur’un planı da işe yaramıştır. Adil Çelik’in günlüğü Cemre’ye ulaşmıştır. Şahika,  basına hazırladığı hikayeyi anlatmaya hazırdır. Ancak titizlikle organize edilen basın toplantısı kimsenin beklemediği büyük bir skandala dönüşür.

BÖLÜMLER