X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

26.Bölüm

Annesinin yaşadığını öğrenen Yağmur, onu bulmaya çalışıyor. Annesinin başına her ne geldiyse sorumlusunun Şahika’nın olduğuna inanan Yağmur, onu konuşturmak için de Derin’den yardım istiyor ve ikili yeni bir plan yapıyor. En azından ne olduğu hakkında bir bilgisi olduğuna emindir.

Rüzgar’la tartışan Derin, bir süre Yağmur’da kalmaya karar verir. Derin’e evini açan Yağmur, Şahika’yı konuşturmak için ondan yardım ister. Zaten Cemre’ye verdikleri Adil Çelik’in günlüğü, Şahika’nın dikkatini yeterince çekmiştir.

Aslı’dan şüphelenen Emre, onu yakın takibe alır. Bir fırsat yaratan Emre, Aslı’nın şirketteki bilgisayarını kurcalayarak onu haklı çıkartacak bir bilgiye ulaşır.

Haldun ise kendilerini yeniden güvenceye almak için Nurdan Gümüşçü ile buluşur ve onlardan korunma ister. Ancak bu iyiliğin bir bedeli vardır.

Derin’i çaya davet eden Şahika ondan günlüğü satmasını ister. Barış’ın bulaştığı hırsızlık yüzünden sıkıntılı günler geçiren Rüzgar’a Hakan’dan beklenmedik bir yardım gelir. Barış’ı bu beladan kurtarmak isteyen Tahsin’le zararını ödemek üzere buluşur.

Annesi hakkında istediği bilgiye ulaşmayan Yağmur, Derin’den Şahika’nın bebek için düzenlemek istediği partiyi kabul etmesini ister. İkili ziyaretçi defterindeki imzanın Şahika’nın olduğunu ispatlamaya kararlıdır. Bu arada Derin’in bebeği ile ilgili babalık testinin sonucu da gelmiştir. Ali, Yağmur’a rağmen Hale’nin peşine düşer. Onu Ağabey’in arkadaşı olduğuna ve birlikte çalıştıklarına inandırmaya çalışır. Fakat işler beklediği gibi gelişmez. Hale sandığından daha akıllı bir kadındır.

Şahika’yı konuşturmaya çalışan Derin ise bir kaza geçirir. Anne de bebek de büyük tehlikededir.

BÖLÜMLER