X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

3.Bölüm izle

Yağmur’un yeni hedefi, babasını mahkûm ettiren ve Arsoylar’ın yakın dostu olan Savcı Sadri Uçkan oluyor.

Emre’yi etkilemeyi başaran Yağmur, düşmanlarının içine sızmayı başarmıştır. Artık onları çok daha yakından takip edebilmektedir. Yağmur, Emre ile olan yakınlaşmalarını ilerletirken, Arsoylar’ın ise önemli konukları vardır. Bu kişi Yağmur’un babasını mahkum ettiren savcı Sadri Uçkan'dır. Üstelik Arsoylar’ın evine Belediye Başkanlığı’na adaylığını koymak ve bunu basına, onların çatısı altında açıklamak üzere gelmiştir. Evdeki tek misafir Uçkan Ailesi de değildir. Arsoylar’ın yanında büyüyen Selen de aniden çıka gelir. Emre’yi eski hızlı günlere döndürmeye çalışan Selen, daha ilk günden Yağmur’dan hiç hoşlanmaz.

Yasaklanmasına rağmen Emre, rehabilitasyon merkezinde tedavi gören eski kız arkadaşını ziyaret eder. Bu fikri veren Yağmur da ona eşlik eder. Bir ipucu yakaladığını ve Yağmur’un foyasını ortaya çıkartacağını düşünen Şahika, onu, Sadri Uçkan ve sürpriz bir isimin daha katılacağı yemeğe davet eder.

Babalarını kalp krizinden kaybeden Rüzgar ve Barış hala şoktadır. Anıl yüzünden kendini suçlu hisseden Cemre de Barış’a kendini affettirmeye çalışır. Ancak bir türlü mesajlarına karşılık alamaz.

Yağmur her ne kadar Rüzgar’dan uzak durmaya çalışsa da önce başsağlığı ardından da köpeği Çakıl yüzünden onu sık sık görmek zorunda kalır.

Büyük gün ise gelip çatmıştır. Tüm gazetecilerin katıldığı basın toplantısında Sadri Uçkan, Belediye Başkanlığına adaylığını açıklamak üzereyken hiç beklenmedik bir gelişme yaşanır. Olayları yakından takip edenler arasında Yağmur ve Hakan da vardır.

BÖLÜMLER