X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

30.Bölüm

Yağmur, bir yandan annesini Arsoylar’dan korumaya çalışırken diğer yandan da Ali’yi görmeye çalışıyor.

Patlayan silahın önüne geçen Ali vurulmuştur. Ambulansla hastaneye kaldırılan Ali ameliyata alınır. Yine ucuz kurtulan Arsoylar, Hale’den şikayetçi olmuşlardır. Onu hayatlarından uzak tutabilmek adına hapis dışında başka seçenekler de aramaktadırlar. Bu durum Yağmur’u fazlası ile endişelendirir. Ali’nin durumu hakkında bilgi almak için hastaneye gidemeyen Yağmur, annesini de göremez. Her ikisine de ulaşamamak Yağmur’u kahreder. Hakan’dan yardım ister. Annesini bir an önce bulunduğu yerden çıkartıp, Arsoylar’dan çok uzağa göndermek zorundadır. Fakat Arsoylar da boş durmaz. Hale’den kurtulmak için düğmeye çoktan basmışlardır.

Yağmur ile aralarında arkadaşlığın dışında bir ilişki olduğunu düşünen Dicle, Hakan’a baskı yapar. Kendisinden sır saklamaya devam ederse ondan ayrılacağını söyler. Hakan, yeni tanıdığı ve çok da güvenmediği bu kadına aşık olmuştur. Emre, Hakan’ı şirketi, Arsoy Holding'e katması için sıkıştırır.

Şahika ise, Yağmur’un Hale’nin elinde silah varken yine her zaman ki gibi davetsiz geldiği evinde ne aradığını merak eder. Annesinin çabuk dolduruşuna gelen Emre, vakit kaybetmeden Yağmur’u bu konuda sıkıştırır.

Hemşire kılığına giren Yağmur, Ali’nin yanına girmeyi başarır. Yoğun bakımdaki Ali’nin tek ziyaretçisi Yağmur değildir. Girişim’den Nurdan Gümüşçü de ziyarette bulunur.

Yolcu Bar’da açılış hazırlıkları vardır. Rüzgar’ın babasının arkadaşı Cengiz, onu Tahsin ile ortaklığı konusunda uyarır.

Seçkin ise Aslı’dan aldığı bilgilerle Derin’i bir kez daha sıkıştırıp ondan Haldun’a şantaj yaptığı görüntüleri ister.

İgor’dan yardım alan Yağmur, annesini yurt dışına çıkartmaya hazırlanmaktadır. Klinikteki doktorla görüşen Haldun ise, Hale ile ilgili talimat verir.

Evlerinde yaşanan son olayla ilgili basın toplantısı düzenleyen Arsoylar’ın bu kez davetsiz misafiri Seçkin’dir. Üstelik bu kez eli boşta gelmemiştir.

BÖLÜMLER