X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

31.Bölüm

Seçkin’in ortaya çıkardığı şiddet  görüntüleri  Şahika ve Haldun’un maskesini düşürür. Ancak Şahika’nın Derin’den intikamı acı olacaktır. Derin’in ortadan kaldırılması için harekete geçen Şahika’nın işbirliği yapacağı kişi ise hiç umulmadık biridir.

Yağmur; bir yandan Ali ile duygusal bir yakınlaşmanın eşiğindeyken, Derin’in tehlikede olduğunu öğrenir ve harekete geçer. Derin ise büyük sırlarını ortaya çıkaran Seçkin’i çok geç olmadan ortadan kaldırmaya kararlıdır.
Yağmur, Derin’in işleyeceği cinayete mani olmayı başarabilecek midir?

Rüzgar ve Barış ise, Tahsin’in onlara kurduğu tuzaktan habersiz, Yolcu’nun açılış hazırlıklarını yürütmektedir. Ancak depolarına uyuşturucu saklayan Tahsin, açılış gecesi onları polise ihbar eder. Rüzgar ve Barış babalarından yadigar Yolcu’yu korumaya çalışırken, Tahsin’in arkasındaki isim henüz bir sırdır.

Emre’nin hayatından endişe eden Şahika,  şirket başkanlığına gelmek üzere olan oğlunu vaz geçirmek için her yolu dener, ancak son çare olarak atacağı adım Yağmur için bütün dengeleri alt üst edecektir.

BÖLÜMLER