X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

32.Bölüm

Şahika ve Haldun yeniden güçlenmek için imaj çalışmalarına girişiyorlar ancak, Yağmur’un planıyla başları daha büyük derde giriyor. Ve Yağmur, intikam amacına giden yolda en büyük adımı atıyor. 

Ali, Şahika’nın Yağmur’a yaptığı işbirliği teklifi yüzünden gergindir. Emre ile yeniden yakınlaşmaya Yağmur’un da niyeti yoktur ancak, babasının davasına bakan hakimin, Arsoylar’a misafir olması bütün dengeleri değiştirir. Yağmur, Hakim Hikmet Korcan’ın davada önemli delilleri sakladığını ispat edebilirse, babasının masumiyetini kanıtlayabilecektir. Bunun için yaptığı plan ise, onu tehlikeli bir çizgiye çeker.

Tahsin tarafından tehdit edilen ve bunun arkasında Emre’nin olduğunu bilmeyen Rüzgar, Yolcu’yu kaybetmemeye kararlıdır. Diğer yandan Derin’i ise güzel bir sürpriz beklemektedir.

Emre’nin Aslı ile olan ilişkisine dair aldığı karar, Aslı’nın okları Yağmur’a çevirmesine sebep olur.

Diğer yandan Hakan, Dicle’nin babasıyla tanışıp evliliğe dair ilk adımı atar.

Şahika ve Haldun yeniden güçlenmek için imaj çalışmalarına girişirler ancak, Yağmur’un planıyla başları daha büyük derde girer. Artık Yağmur intikam amacına giden yolda en büyük adımı atmıştır.

BÖLÜMLER