X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

33.Bölüm

Yağmur, babasının yeniden açılan davasında gerçek suçluların hüküm giymesini sağlamayı kendisine yeni hedef olarak belirliyor. Bunu sağlamak için bir plan yapıyor. Ancak, hayatını riske atacak bir tercihle de karşı karşıya kalıyor.

Yağmur’un yeni hedefi babasının yeniden açılan davasında gerçek suçluların hüküm giymesini sağlamaktır. Bu yüzden Arsoylar’ın arkasındaki isme, Nurdan’a suçunu itiraf ettirmenin bir yolunu arar. Emre’yi kullanarak Nurdan’ı, kimsesiz çocuklar için düzenlediği açık artırmaya davet eder. Amacı Nurdan’la tanışıp, onun zayıf noktasını bulmaktır. Ali de hayatta olduğunu öğrendiği ablasını bulmak için, Nurdan’ı köşeye sıkıştırmaya kararlıdır. Ancak Yağmur, Ali’nin kontrolü kaybedeceğinden endişe eder.

Emre ise, Yağmur’a duygularını açıklar ve ondan net bir cevap bekler. Şahika, Emre’yi korumaya çalışırken, kendisinin hedef haline geldiğinden habersizdir.

Diğer yandan Rüzgar’la yeni bir hayata başlamak için önündeki tüm engelleri kaldırmaya niyetli olan Derin, Haldun ve Şahika’yı köşeye sıkıştıracak delilleri ele geçirir. Ancak bu hayatının en büyük hatası olacaktır.

Yağmur’u düzenlediği açık arttırmada kötü bir sürpriz beklemektedir. Yağmur, hayatını riske atacak bir tercih yapmak zorunda kalır.

BÖLÜMLER