X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

34.Bölüm

Ali’nin hastaneye yetiştirmeye çalıştığı Yağmur, ölüm kalım savaşı veriyor.

Yağmur’u hastaneye yetiştirmeye çalışan Ali, karşısında Emre ve Şahika’yı görünce ne yapacağını bilemez. Yağmur, her şeyden habersiz hastanede yatarken, dışarıda onun kim olduğuna ve amacının ne olduğuna dair araştırma yapan Nurdan, eline çok önemli bir koz geçirir. Yağmur ve Ali’yi yan yana gören Aslı da onun gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya ant içer. Emre ise Yağmur’un nasıl yaralandığını araştırır.  Çember iyice daralmaktadır.

Emre’nin Rüzgar’dan intikam almak istediğini tesadüfen öğrenen Cemre, Derinler'i uyarır.

Hakan ise, Ali’yi Yağmur’dan ve Şahika’dan uzak tutmaya çalışır. Ali’nin, ablasını kurtarmak için Şahika’yı öldürmesi gerekmektedir. Yağmur’un ise babasının davasında tanık olarak Şahika’ya ihtiyacı vardır. Ali’nin planından habersiz olan Yağmur, Ali’ye engel olabilecek mi?

BÖLÜMLER