X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

35.Bölüm

Yağmur’un asıl kimliğini öğrenen Nurdan, Yağmur’un peşine düşüyor.

Yağmur, Ali’ye yardım ederken bıçaklandığı için, Nurdan tarafından yakın takibe alınır. Nurdan’ın Yağmur’un asıl kimliğini öğrenmesi an meseledir. Yağmur, onun bir açığını bulmak zorundadır. Ona yardım edecek tek kişi ise Ali’nin ablası Zeynep’tir. Ali, ablasını Hakan’ın çiftlik evinde saklar. Yurt dışına gitmeye ve Yağmur’u da beraberinde götürmeye kararlıdır. Ancak Hakan’ın, Dicle’den yardım istemesi her şeyi tehlikeye atar.

Şahika ve Haldun ise Derin’deki delillerin peşindedir. Haldun, Yolcu’ya gelerek Rüzgar’a Yolcu’yu geri verdiğini açıklar. Derin’in tehdidi işe yaramıştır ancak, Derin başına nasıl bir dert açtığının henüz farkında değildir.

Bu sırada Adil Çelik davasının ilk duruşma günü belli olur. Yağmur, Nurdan’ın suçunu itiraf etmesi için eline çok önemli bir koz geçirir. Nurdan ise onun Adil Çelik’in kızı olduğunu öğrenir. Bu gerçeği Arsoylar’ın öğrenmesi ise an meselesidir. Nurdan ve Yağmur arasında amansız bir pazarlık söz konusudur.

BÖLÜMLER