X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

36.Bölüm

Yağmur, Nurdan’a babasıyla ilgili ifade vermesi için bir gün süre tanıyor.

Yağmur, Nurdan’a babasıyla ilgili ifade vermesi için bir gün süre tanır. Bu kez Nurdan’a karşı zafer kazanacağından emindir ancak, Ali’nin ansızın ortaya çıkmasıyla ikili arasındaki pazarlığın seyri değişir. Yağmur, Ali’nin ablasını kurtarmak için Nurdan’ın tanıklığından vazgeçmek zorundadır. Diğer yandan Yağmur, Emre’ye Şahika ile yaptığı işbirliğini itiraf edince ipler gerilir. Emre’yi kaybetme noktasına gelen Şahika, Yağmur’a bunun bedelini ödetmeye karar verir.

Haldun, Derin’den delilleri almak için yaptığı sinsi plana Cemre’yi alet eder. Rüzgar ve Derin her şeyden habersiz Cemre’den gelen balayı hediyesini kabul ederler.

Ali, ablasını ararken aldığı haberle yıkılır. Yağmur, Ali’nin intikam planını öğrendiğinde çok geç kalmadığını umut eder.

BÖLÜMLER