X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

37.Bölüm

Ablasını kaybeden Ali, Yağmur’dan bir tercih yapmasını istiyor. Yağmur da intikam oyununa devam etmekle, her şeyi arkasında bırakıp Ali’yi seçmek arasında bir karar veriyor.

Yağmur, Nurdan cinayetini şimdilik örtbas eder. Peki, Nurdan, Yağmur hakkındaki gerçeği sadece kendisine mi saklamıştır? Ablasını kaybeden Ali, Yağmur’dan bir tercih yapmasını ister. Yağmur ya bu intikam oyununa devam edecektir ya da her şeyi arkasında bırakıp Ali’yi seçecektir. Emre ise Yağmur’la arasını düzeltmek istediğinde hiç ummadığı bir tepkiyle karşılaşır. Derin ve Rüzgar başlarına geleceklerden habersiz Haldun’un ayarladığı otele gider. Bunun bir tuzak olduğunu fark ettiklerinde artık çok geç kalmışlardır. Haldun’un acımasız planının kurbanı olmamak için tek kurtuluş yolu kaçmaktır ancak, bu o kadar kolay olmayacaktır.

BÖLÜMLER