X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

39.Bölüm

Yağmur’un yıllar sonra karşısına çıkan üvey kardeşi Deniz, Yağmur’un tüm planlarını bozuyor.

Yağmur, Rüzgar’a yazdığı mektubun etkilerini görmek için onu ziyarete gider. Rüzgar ise Tahsin’in ona bıraktığı ses kaydı sayesinde gerçekle yüzleşir. Arsoylar’ı bitirmeye yetecek kadar güçlü olan bu kanıtın, Rüzgar’ın eline geçmesi Yağmur’u endişelendirir. Rüzgar, Arsoylar’ın hedefine girmeden ondan bu kanıtı almaya çalışacaktır. Oysa ki Rüzgar’ın planları başkadır.

Emre karakolda Derin’in ölümüyle ilgili ifade verir. Emre’nin ihanetiyle sarsılan Haldun, onu Yağmur üzerinden vuracaktır.

Cemre’nin Derin’in yakınlarına ulaşma çabaları ise sürpriz bir misafirle sonuç verir. Yağmur’un yıllar sonra karşısına çıkan üvey kardeşi Deniz, Yağmur’un tüm planlarını bozar.

BÖLÜMLER