X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

4.Bölüm izle

Yağmur’un yeni hedefi onu, babasının katil ve hırsız olduğuna inandıran zengin psikiyatr Ayşe Ceylan’dır.

Şahikalar’ın evinde ise Sabri Uçkan krizi henüz aydınlığa kavuşmamıştır. Haldun, basına Uçkan’la ilgili görüntüleri sızdıran ve basın toplantısına sevgilisini çağıranın Şahika olduğuna inanmaktadır.

Selen, Emre’nin her fırsatta Yağmur ile olmasına çok bozulur. Yağmur’u yakın takibe alan Selen, onun Emre ile koşuda olması gerekirken Rüzgar’ın barına girdiğini görür.

Kimsesiz çocuklar için Arsoy Vakfı ile ortak rehabilitasyon çalışması yapan Ayşe Ceylan, Şahika ile bu projeyi açıklayacak bir toplantı düzenler. Şahika gibi Yağmur da 1 yıldır Ceylan’nın hastasıdır ve bu toplantıya o da katılacaktır.

Emre ile baş başa çıkacakları yemeğe zorla dahil olan Selen, onları bilerek Rüzgar’ın barına götürür. Rüzgar’ın Yağmur’a olan yakınlığı Emre’nin kıskanmasına neden olur.

Şahika ile son olaydan sonra araları iyice açılan Haldun, iş bahanesi ile yurtdışına çıkar. Cemre’yi zorla vakıf toplantısına gelmeye ikna eden Şahika çok heyecanlıdır. Ancak proje sunumu başladığında bir anda ortalık karışır. Ayşe Ceylan artık mesleğini yapamayacak duruma gelirken, aile sırları ortaya dökülen Şahika öfkesinden kudurur ve herkesin içinde psikiyatrı tehdit eder.

Vakıf toplantısında yaşananlar Hakan sayesinde tüm internete ve basına düşerken, Cemre annesine çok kırılır ve Barış’a sığınır. Emre ile aralarını düzeltmek isteyen Yağmur,  akşam onu evinde yemeğe davet etmek için mesaj atar. Fakat ondan önce mesajı Selen okur.

Ayşe Ceylan, ofisinde yaşanan arbede izlerinin ardından ortadan kaybolmuştur. Kadının kaçırıldığını ve tehlikede olduğunu düşünen polis Şahika’nın peşine düşer. Haldun’u arayan Şahika bir türlü ona ulaşmayı başaramaz. Yağmur’un evde Emre için hazırladığı yemeğe ise beklenmedik başka bir misafir gelir.

BÖLÜMLER