X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

40.Bölüm

Ali’den şüphelenen Emre, Yağmur’u köşeye sıkıştırıyor.

Emre’nin, Yağmur ve Ali’ye dair şüpheleri, Yağmur’un resti ve Aslı’nın itiraflarıyla iyice pekişir. Ali, Yağmur’la rahat görüşebilmek için gözlerden ırak bir ev tutarken, öfkeden deliye dönmüş olan Emre’nin kendisi için hazırladığı sondan habersizdir. Emre’nin ailesinin kirli işlerini Yağmur’a itiraf etmesi ise, onun Ali ve Yağmur’a oynadığı oyunun bir parçasıdır.

Derin’in ortaya çıkan üvey kardeşi Deniz, ortalığı iyice karıştırır. Derin Çelik Vakfı adına düzenlenen basın toplantısı tam bir skandala dönüşecektir.

Emre, sorularıyla Ali’yi köşeye sıkıştırınca Ali, Yağmur’la buluştuğunu itiraf etmek zorunda kalır. Arsoylar’ın planından Ali’yi kurtarmaya çalışan Yağmur ve Hakan’ın karşılaştıkları engel, Ali’nin başını ciddi anlamda belaya sokar.

BÖLÜMLER