X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

41.Bölüm

Yağmur, Şahika’nın yıllardır sakladığı bir sırrını öğreniyor ve eline çok önemli bir koz geçiriyor.

Yağmur, babasının ona yazdığı diğer mektupları araştırırken, Şahika’nın geçmişine dair çok gizli bir bilgiye ulaşır. Yağmur’un eline geçen bu kozla, Şahika için kabus dolu günler başlar. Bu koz, aynı zamanda Arsoylar’ın hesaplarını ele geçirmek için bir ipucu da teşkil eder.

Babasının katil olduğunu öğrenen Cemre, Yağmur’un hiç hesaplamadığı bir şey yapar. Şahika, Cemre’nin elindeki ses kaydını ve onun her şeyi öğrendiğini görünce şok olur. Haldun ve Şahika, bu durumdan sıyrılmak için Emre’yi de yanlarına çekmeye çalışırlar ancak, Cemre anlatılanlara ikna olacak gibi değildir. Rüzgar’ın elini kana bulamaması ise Cemre’nin elindedir.

Yağmur ve Ali’ye dair çember daralırken, Emre şüphelerini bertaraf edecek bir teklifte bulunur. Emre’nin teklifi, Yağmur dahil herkesi şaşırtır.

BÖLÜMLER