X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

44.Bölüm - Final

Kanal D’nin başrollerini Beren Saat, Mert Fırat, Yiğit Özşener, Alican Yücesoy, Engin Hepileri, Arzu Gamze Kılınç ve Zafer Algöz’ün paylaştıkları sevilen dizisi “İntikam”, Perşembe akşamı yayınlanacak final bölümünün ardından ekrana veda edecek. “Yolun Sonu”na gelinen “İntikam”da heyecan ve sürprizlerle dolu anlar yaşanacak.

Yağmur, adalet için girdiği bu intikam savaşında yolun sonuna gelmiştir. Hayatını ondan çalanlara hak ettikleri cezayı vermek ve özgürlüğüne kavuşmak için son oyununu oynayacaktır. Yağmur’un gerçek kimliğini öğrenen Haldun ve Şahika ise, bu oyunda acımasız bir planla yerlerini alırlar. Düğün günü herkes kılıçlarını kuşanır... Söylenen son yalanlarla, son hesaplaşmalarla ve son oyunla kıyamet gününe dönen düğün, herkesin kaderini değiştirecektir.

BÖLÜMLER