X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

5.Bölüm izle

Leyla, Yağmur ile ilgili çok önemli bir ipucu yakalıyor.

Haldun, sonunda evine döner. Ancak Leyla ile yaptığı kaçamak ona pahalıya patlar. Şahika’nın iki gündür ulaşamadığı eşinin, Leyla’nın yanında olduğunu anlaması pek de uzun sürmez.

Yağmur’u Rüzgar ile gören Emre kendini fena dağıtır. Selen, kendisine birlikte çıktıkları gece ile ilgili pek çok soru soran Emre’ye gerçekleri kendine göre anlatır. Cemre ise annesine karşı hala çok tavırlıdır. Kendisini odaya kapatır ve kimse ile görüşmek istemez.

Leyla’nın boşanma davası sonuçlanmış ve beş parasız kalmıştır. Ancak eski hayatına geri dönmeye kararlıdır. Önce yaşadıklarının karşılığını almak için Haldun’u arar. Ardından da evini geri almak için Yağmur’a sürpriz bir ziyarette bulunur. Emre’nin telefonu kayıptır. Arama ve mesajlarına cevap alamayan Yağmur, sonunda onu ziyarete gider. Selen ise Şahika’ya ikilinin ayrıldıkları müjdesini verir.

Haldun’u yanında stajer olarak çalışmaya ikna eden Selen, Emre’yi de şirkette işe başlatmayı başarır. Arsoy Vakfının Kuruluş yıldönümü gecesi için çalışan Aslı, kendisine uğrayan Yağmur’a, kaybolan cd meselesi konusunda Şahika’nın ondan da şüphelendiğini çıtlatır.

Şahika, Leyla’dan çok istemesine rağmen kolayca kurtulamaz. Vakıf toplantısına katılan Leyla geceye de kendini davet ettirir. Fakat Yağmur, Ayşe Ceylan konusundaki şüpheleri başarı ile kendi üzerinden Leyla’ya çeker. Yağmur’un koyduğu sahte deliler sayesinde Adem, Arsoylar’ı korumak için Leyla’nın peşine düşer.

BÖLÜMLER