X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

6.Bölüm izle

Kendi izlerini silmek isteyen Adem, Leyla’nın apartman girişindeki kamera kayıtlarına ulaşıyor ve Leyla’nın evine kendinden sonra girdiği görülen Hakan’ın peşine düşüyor.

Leyla yoğun bakıma alınır, durumu kritiktir. Polis intihardan şüphelenirken Haldun, Şahika’nın yaptırdığını düşünmektedir. Evdeki gizli kamera kayıtlarını izleyen Hakan, bunu Leyla’ya kimin yaptığını öğrenir ve hemen Yağmur’u arar. Haldun da Adem’den şüphelenir ve onu sorguya çeker. Emre, Yolcu Bar’da çalışmaya başlamıştır. Selen bu durumu hiç vakit kaybetmeden Şahika’ya bildirir. Bu durum Haldun ile Emre’nin arasını iyice açar. Hakan ise büyük paniktedir. Kendi izlerini silmek isteyen Adem, Leyla’nın apartman girişindeki kamera kayıtlarına ulaşmıştır. Leyla’nın evine kendinden sonra girdiği görülen Hakan’ın peşine düşmüştür. Hakan, Yağmur’a bu işten vazgeçmelerini söyler. Adem’in ipini çekmeye kararlı olan Yağmur, Hakan’ı dinlemez. O gece yaşananların videosunu, Haldun’a gönderir. Selen, Emre’yi konsere gitmek için ikna eder ancak, onun Yağmur’u da davet etmesi canını sıkar. Fakat o gece evde çıkan bir sorun Yağmur’un önce gecikmesine, sonra da konsere gelememesine neden olur. Çaresiz kalan Yağmur, Rüzgar’dan yardım istemek zorunda kalır. Barış ile Cemre de artık sevgilidir. Fakat Barış’ın onunla gezebilmek için yeterli parası yoktur. Hakan’dan yardım ister. Adem’in ailesi için büyük bir tehdit olduğunu anlayan Haldun, onu uzaklaştırır. Adem kendisine kurulan tuzağı fark etmiştir. Hakan’ın kiminle çalıştığını öğrenmeye çalışır. Hayatı tehlike de olan Hakan, Yağmur’dan yardım ister. Yağmur, Hakan’ı Adem’in elinden kurtarmak üzere harekete geçerken, Selen ise Emre’nin her geçen gün daha çok bağlandığı Yağmur’dan kurtulmak için yeni bir yol bulmuştur. Rüzgar ise tüm cesaretini toplar ve Yağmur’un evine gelir.

BÖLÜMLER