X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

7.Bölüm izle

Adem, Yağmur’un peşini bırakmıyor ve ıslahevi geçmişini öğreniyor. Bu konudaki araştırmalarını derinleştiren Adem, Yağmur’un gerçek kimliğini öğrenmeye çok yaklaşıyor.

Arsoy çiftinin 27. evlilik yıl dönümüdür. Bu nedenle önemli bir gazeteye ailece röportaj vereceklerdir. Aslı her şeyi organize ederken, evde telaş yaşanmaktadır. Yağmur da Şahika da Emre’ye bir türlü ulaşamazlar. Selen ise, sarhoş olan Emre’nin kendisine vurduğu iddiasıyla ortalığın iyice karışmasına neden olur. Yağmur tarafından reddedilen Rüzgar’ın ise morali çok bozuktur. Bir de Emre’nin barı kapatmadan kendi yatağında sızmış olması canını iyice sıkar. Yağmur’un Rüzgar’ı reddetmesi Hakan ile de aralarının açılmasına neden olur. Yağmur, Emre’den röportajda özellikle kendisinden bahsetmemesini rica ederken Selen ise, ikiliyi gazetede öne çıkartacak bir hamlede bulunur. Selen hakkında araştırma yapan Hakan, onun Amerika’da olduğu dönemle ilgili bazı önemli bilgilere ulaşır. Yağmur’u Selen konusunda uyarır. Arsoylar, 27. yıldönümlerini aile içi bir yemek ile evde kutlarlar. Yemeğe Selen ve Cemre’nin davetlisi olarak Barış’ın katılması ortamın gerginleşmesine neden olur. Yemekte her ne kadar kendini tutmaya çalışsa da, hem Arsoy Ailesine hem de Yağmur’a birkaç çift laf eden Barış geceye damgasını vurur. Rüzgar’ın Yağmur’a aşkını ilan ettiğini öğrenen Emre masayı terk ederken, gece Yağmur için oldukça tatsız biter. Şahika’nın yeniden güvenini kazanmaya çalışan Adem, Yağmur’un peşini bırakmaz ve ıslahevi geçmişini öğrenir. Bu konudaki araştırmalarını derinleştiren Adem, Yağmur’un gerçek kimliğine çok yaklaşmıştır. Emre ile Yağmur arasında sürpriz bir gelişme yaşanırken, hastanede Leyla’nın sağlık durumunda önemli değişiklik olur.

BÖLÜMLER