X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

9.Bölüm izle

Derin’in uçağa binip Paris’e gittiğini ve ondan kurtulduğunu düşünen Yağmur, fena halde yanılıyor. Kolay kolay gitmeye niyeti olmayan Derin bu kararıyla Yağmur’u fazlasıyla tedirgin ediyor.

Yağmur, Derin’den kurtulduğunu, onun uçağa binip Paris’e gittiğini düşünmektedir. Ancak fena halde yanılmaktadır. Rüzgar’dan etkilenen Derin’in buradan kolay kolay gitmeye niyeti yoktur. Emre’nin Yağmur’un yanına taşınmasına çok bozulan Şahika, taktik değiştirir ve Yağmur’a sürpriz ziyarette bulunur. Rüzgar’a giden Hakan, onu Derin ile görünce çok şaşırır. İkili Rüzgar’ın teknesi ile denize açılmak üzere hazırlık yapmaktadır. Yağmur’un istediği bir dosyayı arayan Emre, onun yerine silahı bulur ve gizli bir şekilde neden evde durduğuna anlam veremez. Kafasında sorularla Yağmur’un eve dönmesini bekler. Şahika’nın göz hapsinde tedavisi süren Leyla, artık her şeyi hatırlamaktadır. Telefonlarına el koyan ve gitmesine izin vermeyen Şahika’dan korkan Leyla, Haldun’dan yardım ister. Arsoy’ların evinde ise yatırımcılara yönelik bir davet organizasyonu vardır. Selen ile çalışmak istemeyen Emre konuyu babasına açar. Haldun da bu davette yatırımcıları Arsoy Holding’e ortak etmeye kim ikna edebilirse, çalışma partnerini onun seçmeye hak kazanacağını söyler. Emre ile Selen arasında büyük bir yarış başlar. Ancak Hakan ile tam sayılmasa da bir ilişki içinde olan Selen, Emre’den bir adım öndedir. Cemre’nin Barış’a aşık olduğunu fark eden Şahika, Emre gibi onu da kaybetmemek için Yolcu’ya gider. Cemre’nin annesini bir anda karşısında bulan Barış, Şahika’nın teklifi karşısında iyice şoke olur. Yatırımcılar için Arsoy’ların evinde düzenlene gecede Yağmur’u büyük bir sürpriz beklerken, Şahika, Rüzgar’ı da davet eder. Büyük davetten haberi olamayan Rüzgar ise, Arsoyların evine gelir ama yalnız değildir.

BÖLÜMLER