X
X

Didem Uzel’i korkutan çekim

07.02.2013 Perşembe 11:27 (Güncellendi: 08.11.2016 - 16:15)

6 metreden aşağıya düştü!

Kanal D’nin başrollerini Beren Saat, Nejat işler ve Mert Fırat’ın paylaştıkları sevilen dizisi “İntikam”ın bu akşam (07 Şubat Perşembe) yayınlanacak yeni bölümünde gerilim dolu dakikalar yaşanacak.

 
Bu bölümde, Yağmur’un (Beren Saat) planı sayesinde Leyla (Didem Uzel) Arsoy’ların koruması Adem’in hedefi haline gelir. Arsoylar’ı gerçekleri kamuoyuna anlatmakla tehdit eden Leyla, bunu pahalıya öder. Evinin, 6 metre yükseklikteki balkonundan cam masaya çakılan Leyla, intihar şüphesi ile hastaneye kaldırılır. Bu zorlu sahnelerin çekimi yaklaşık 6 saat sürdü. Sahnenin gerçeği aratmaması için özel bir teknik kullanıldı. Uzel ve kamera özel bir aparatla makara sistemine bağlandı. Mecha FX tarafından yapılan makaraya çelik iplerle bağlanan Didem Uzel bunu için özel bir kıyafet giydi. Hayatının en tehlikeli sahnesini çektiğini söyleyen güzel oyuncuyu, genel plandan Alexa makara çekimi için de Canon Mark II görüntüledi.
 
Leyla yaşayacak mı? Yoksa gizemli bir kazanın kurbanı mı olacak? Tüm bu soruların cevabı, dizinin bu akşam (07 Şubat Perşembe) saat 20.00’de ekrana gelecek yeni bölümünde yanıt bulacak.