X
X

Yağmur, Ali'yi kurtarabilecek mi?

24.01.2014 Cuma 11:33 (Güncellendi: 08.11.2016 - 16:15)

Ali'nin başı fena dertte!

İntikam'ın 40. bölümünde, Ali kendini ateşe atıyor. Acaba Yağmur ve Hakan onu bu durumdan kurtarabilecek mi?

 
Ali'yi, kendi mal varlıklarını koruyabilmek için açtıkları Derin Çelik Vakfı'nın başına getiren Arsoylar'a karşı, Hakan'ın yazılım programını kullanarak karşı hamle yapmaya hazırlanan Yağmur ve Hakan, öyle bir şeyle karşılaşıyorlar ki!
 
Ali’den şüphelenen Emre, Yağmur’u köşeye sıkıştırıyor.
 
Emre’nin, Yağmur ve Ali’ye dair şüpheleri, Yağmur’un resti ve Aslı’nın itiraflarıyla iyice pekişir. Ali, Yağmur’la rahat görüşebilmek için gözlerden ırak bir ev tutarken, öfkeden deliye dönmüş olan Emre’nin kendisi için hazırladığı sondan habersizdir. Emre’nin ailesinin kirli işlerini Yağmur’a itiraf etmesi ise, onun Ali ve Yağmur’a oynadığı oyunun bir parçasıdır.
 
Derin’in ortaya çıkan üvey kardeşi Deniz, ortalığı iyice karıştırır. Derin Çelik Vakfı adına düzenlenen basın toplantısı tam bir skandala dönüşecektir.
 
Emre, sorularıyla Ali’yi köşeye sıkıştırınca Ali, Yağmur’la buluştuğunu itiraf etmek zorunda kalır. Arsoylar’ın planından Ali’yi kurtarmaya çalışan Yağmur ve Hakan’ın karşılaştıkları engel, Ali’nin başını ciddi anlamda belaya sokar.
 
İntikam 40. Bölümün tamamını izlemek için TIKLAYIN!
 
İşte, İntikam'ın 40. bölümünden öne çıkan sahneler!
 
Arsoylar'ın tüm mal varlığını sıfıra indirmek için Hakan'ın yazılım programına güvenen Yağmur, Hakan ve Ali, bakın neyle karşılaşıyor!
 

 
Deniz, basın toplantısını şova dönüştürdü.
 

 
Dicle, Hakan'dan tamamen ayrılma kararı alıyor, Hakan yıkılıyor.
 

 
Yağmur'u, Emre'ye karşı zor duruma düşüren Ali, bakın bu durumu nasıl kurtarıyor.