X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

İsimsizler 4. Bölüm

İsimsizler 4.Bölüm’de ekibin Sinan hakkındaki şüpheleri doğrulanıyor mu? Önceki bölümde canlı bomba girişiminde bulunan Mahmut'un evinde arama yapılmıştı. Yapılan aramalar sırasında Terörle Mücadele Polisi Ahmet evde bir takım delillere ulaşmıştı. Bu delillerin ortaya çıkmasıyla büyük bir korku ve panik yaşayan Sinan ise yolun sonuna geldiğini düşünmeye başlamıştı. Ekip, Sinan'ın hain olduğunu düşünüyordu ancak ellerinde henüz bunu kanıtlayabilecekleri bir belge yoktu. Sinan'ı yakın markaja alan ekip, onunla ilgili bilgilere ulaşabilecek mi? Ahmet'in Fatih'e anlattıklarından sonra neler olacak? Sinan, ekibin ondan şüphelendiğini anlayarak, yeni bir yol mu izleyecek?

Öte yandan yeni Cumhuriyet Savcısı Zeki Öztan da hikayeye dahil oluyor. Zeki Öztan, İstanbul Hukuk Fakültesi’ni bitirmiş, Balıkesir Bigadiç, İzmir Ödemiş ve Ankara’da görev yaptıktan sonra Virankaya’ya tayini çıkan bir Cumhuriyet Savcısıdır. Fatih ve yeni savcı arasında neler olacak? Yeni savcı, bağımsızlığı konusunda neden şüphe çekti?

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Fatih karakterini Uğur Güneş canlandırmaktadır

FRAGMANLAR