X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

İsimsizler 9. Bölüm

İsimsizler yeni bölümde Fatih ve ekibini yine zorlu bir mücadele bekliyor. Terör örgütü içindeki ayrılıklar, sonunda onları beklemedikleri bir noktaya getiriyor. Örgütün içindeki istihbaratçılar ifşa oluyor. Gözcü, onlara ihanet eden kim varsa gözünü kırpmadan vuruyor. Örgüt, kendi içlerinde herkesten artık şüphe duymaya başlıyor. Bu sırada Cemal'e yani Afran'a Başkan'dan yeni bir emir geliyor. Cemal'e bir an önce görevi bırakıp, kaçması gerektiği söyleniyor ancak o bu görev uğruna ailesinden vazgeçtiğini şimdi ise sırf kendi için kaçmayacağını belirtiyor.

Öte yandan babasının hayatta olduğunu ve bir katil olduğunu öğrenen Yıldız için zor zamanlar  baş göstermeye başlıyor. Yıldız, öğrendiklerinin şokuyla ne yapacağını bilemiyor ve babasına ulaşmanın yollarını arıyor. Ancak bu tahmin ettiği kadar kolay olmuyor. Peki Yıldız, babasına ulaşmayı başarabilecek mi? Cemal yani Afran görevi bırakıp kaçmayı kabul edecek mi?

Fatih ve ekibi ise ateş altındaki Türkmenlere yardım etmek üzere harekete geçiyor. Ancak bu yolda salam bir destek ekibine ihtiyaç duyuluyor aksi takdirde yüzlerce Türkmen, kadınlar ve çocuklar katledilecektir.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Yüzbaşı Olcay karakterini Sedat Mert canlandırmaktadır

FRAGMANLAR